Pastels en aquarellen moeten achter glas ingelijst worden om het kunstwerk te beschermen. Nog maar kort geleden was dit, omwille van de hinderlijke spiegelingen, voor kunstkopers een reden om 'nee' te zeggen tegen werk dat op deze manier was ingelijst.

Tegenwoordig zijn er glassoorten die goed ontspiegeld zijn, en die bovendien de schadelijke ultraviolette straling tegen houden, zodat het werk niet verkleurt. Dit ontspiegelde glas is niet het doffe geëtste glas van vroeger; dit nam veel kleur weg. Het zijn volkomen nieuwe glassoorten die de kleuren juist alleen nog maar mooier doen uitkomen. Wij kiezen daarbij voor een handgemaakte warm-zilveren lijst, die het goed doet in de interieurs van tegenwoordig. Een prachtige combinatie!

product info:

TRUE COLOR  Water White / Museumglas 
Dit 2mm  waterwhiteglas is ontspiegeld door aan beide zijden 4 keer een coating. Hierdoor heeft  dit museumglas slechts een reflectie van ongeveer 1%. Tevens reduceert deze onzichtbare coating de UV straling tot 70%. Een uniek museumglas tegen de scherpste prijs.

CLEAR COLOR Water White UV92% / Museumglas 92%
Dit  waterwhiteglas ( ontijzerd ) is het beste glas wat op de markt te verkrijgen is. Aan beide zijden zijn 6 keer een coating aangebracht. Zeer hoge UV reductie van 92% met het mooiste behoud van kleuren. Een uniek museumglas voor het hoogste inlijstniveau. Een perfect conservering voor uw kunst werk.